20 isteni nyár végi fogás, amit a fogyókúrádba is bátran beilleszthetsz

Felejtsd el, hogy a fogyókúra unalmas! Ilyen színes, változatos, és egészséges is lehet a kilófaló nyári menüd!

  1. 1.

    Rozskenyér Paul Hollywoodtól

  2. 2.

    Nyári citromos tökkrémleves

  3. 3.

    Répa-gravlax

  4. 4.

    Tzatziki Juhász István konyhájából

  5. 5.

    Citromos vargánya

  6. 6.

    Zöldbab firenzei módra

  7. 7.

    Édes-savanyú sült zöldségek

  8. 8.

    Sült gomba

  9. 9.

    Karalábé-, répa- és tofucsíkok fafülgombával

  10. 10.

    Sült, paradicsomos tőkehalfilé színes salátával

  11. 11.

    Kapros-kefires csirkemell

  12. 12.

    Bébikukoricás, zöldséges csirke

  13. 13.

    Kecskesajtos római saláta

  14. 14.

    Csicseriborsós céklasaláta fetával

  15. 15.

    Mediterrán orzosaláta

  16. 16.

    Marokkói répás lencsesaláta

  17. 17.

    Csicseriborsó-nugget

  18. 18.

    Rizses lecsó Glaser konyhájából

  19. 19.

    Színes bulgursaláta, pirított gombával

  20. 20.

    Zöldséges karfiolrizzsel töltött cukkini

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...