20 egészben sült pipi a csirke világnapjára

Meg fogsz lepődni, milyen kevés és egyszerű alapanyagokból, minimális rákészüléssel, micsoda fenséges fogás varázsolható az asztalra. A sült csirke már csak ilyen!

  1. 1.

    Vasárnapi sült csirke

  2. 2.

    Egyben sült csirke

  3. 3.

    Egészben sült citromos csirke

  4. 4.

    Két lábon járó csirke

  5. 5.

    Fordítva sült csirke pácolva

  6. 6.

    Egészben sült jérce okrával

  7. 7.

    Grillcsirke gabonával és sült zöldséggel

  8. 8.

    Sóágyon sült csirke

  9. 9.

    Guggolós csirke cserépedényben

  10. 10.

    Grapefruitos bébicsirke

  11. 11.

    Grillcsirke Vicikó konyhájából

  12. 12.

    Sóban sült csirke Hossó Anitától

  13. 13.

    Mézes-mandarinos grillcsirke

  14. 14.

    Kurkumás csirke karfiollal

  15. 15.

    Milánói töltött csirke

  16. 16.

    Pikáns csirke egészben sütve

  17. 17.

    Narancsos rozmaringos bébicsirke

  18. 18.

    Vasalt csibe vajon sütve

  19. 19.

    Egészben sült csirke Coook konyhájából

  20. 20.

    Illatos, sült bébi csirke

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...