2 méhcsípés miatt lett egy eszméletlen sikeres LIMONÁDÉBIZNISZ feje ez a 14 éves lány

Mikaila Ulmer 14 éves, de már egy sikeres vállalkozás van a háta mögött, amit a méheknek és a frissen facsart citromlének köszönhet. Meg egy kicsit a szüleinek.

Amikor az ösztönös üzleti érzék és kitartás egy testben él egy jótét lélekkel, abból tuti valami jó sül ki. Így volt ez Mikaila Ulmerrel is, aki két méhcsípésnek köszönhetően lett sikeres vállalkozó...............14 éves korára!!!!!

A limo-sztori

Mikailát kiskorában kétszer is megcsípték egy héten belül a méhek, ezért félt tőlük, apja viszont elmagyarázta neki, hogy mennyire hasznos a méhek munkája, ezért komolyabb tanulmányozásukba kezdett, és igazi méhvédő vált belőle.

Mellesleg a mézre alapozva beindított egy - azóta eszméletlen sikereket elért - imonádévállalkozást, a bevétel egy részét pedig nagyon jólelkűen a méhekre költi.

Az üzleti vénát a szüleivel szívta magába

A kislányt szülei már 4 évesen üzleti versenyre vitték (!!!!), ahova kellett egy jó ötlet. A méhmánia már megvolt, ehhez járult hozzá a dédnagymama rá örökített, 1940-es receptkönyve egy speciális limonádérecepttel, és bumm, meg is vagyunk.

Házi, mézes limonádé, palackozva.

Ismerjétek meg a cuki ötletgazdát másfél percben:

Mikaila Ulmer limonádébiznisze, a Me & The Bees Limonade tehát beindult, eleinte csak az ismerősök körében, aztán egyre nőtt a kereslet, mára pedig több ízben, gyártósoron készülnek az üvegek, organikus helyi mézzel édesítve, frissen facsart citromból - édesanyja viszi a marketinget, apja pedig a pénzügyet.

A fiatal CEO pedig továbbra is imádja a méheket, suliba jár, hétvégén és nyáron pedig teljes gőzzel üzletel ő is. És még Obama is imádja.

2019 májusában a budapesti Brain bar vendége volt, a Forbes cikkét itt olvashatjátok!

Ezt láttad?

A Michelin-csillagos Palágyi Eszter súlyos betegségéről és munka iránti szerelméről beszélt

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...