19, az egészséges étrendbe illeszthető ötlet legfrissebb receptjeinkből

Egészségesen táplálkoznál, de kifogytál az ötletekből? Akkor érdemes átfutnod ezt a receptlistát, biztos találsz benne fogadra valót.

  1. 1.

    Epres zabkása Takács Kriszti konyhájából

  2. 2.

    Pulykasonka mézes-citrusos köpenyben

  3. 3.

    Corfui olívás-fetás melegszendvics

  4. 4.

    Fasolada - görög bableves

  5. 5.

    Friss zöldborsóleves mentával

  6. 6.

    Meleg laskagomba-saláta

  7. 7.

    Paprika salsa

  8. 8.

    Köleses töltött paprika

  9. 9.

    "Cukkinitészta" cukkiniszósszal

  10. 10.

    Paradicsomos töltött padlizsán Iringó konyhájából

  11. 11.

    Bulguros hús

  12. 12.

    Toszkán lazac

  13. 13.

    Citromos csirkecomb gombás-cukkinivel

  14. 14.

    Bulgurral és hússal töltött cukkini

  15. 15.

    Light tonhalas tésztasaláta

  16. 16.

    Paradicsomos-cukkinis csirkemell

  17. 17.

    Majdnem fitt szamócás pite

  18. 18.

    Citromos túrógombóc egészséges összetevőkből

  19. 19.

    Sült zabkása gyümölcsökkel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...