18 tök egyszerű trükk, hogy zöldségeid és gyümölcseid frissek maradjanak

Éretlen avokádó? Csírázó krumpli? Gyorsan rohadó eper vagy banán? Mindenre van megoldás, ráadásul nevetségesen egyszerű!

Vannak zöldségek, amiket nem érdemes egymás mellett tárolni, és van, amit szárának egy darab folpackba tekerésével már megóvtál a megbarnulástól, van ami bírja a fényt, van ami utálja. Ezeket jó tisztába tenni, hogy minden alapanyagod sokáig friss maradjon - így spórolsz is.

Kattints a képre a tanácsokért!

...és ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via brightside

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...