18 megdöbbentő kajafotó egy japán magánkórház szülészetéről

Aki feküdt már több napot kórházban, fájdalommal fog most felsóhajtani - sőt, megkockáztatjuk, hogy mindenki. Ezt eszik Japánban egy szülés után!

Igaz-igaz, a következő megdöbbentő kórházi kosztos fotók a Mito nevezetű japán város egyik magán tulajdonú nőgyógyászati klinikáján készültek, ahol a fotós, azaz az újdonsült anyuka pár napig feküdt, és ahol nem várt császármetszéssel hozta világra babáját, de ettől még döbbenetesek ezek a fogások. Ilyen, felső kategóriás étttermeket megszégyenítő fogásokat evett reggel, délben és este, már ha belefért mind!

Érdemes végigböngészni a képeket - KATT a fotóra a többiért!

Ezeket olvastad már?

cikk és fotók via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...