17+1 fogyókúrába is beilleszthető étel legfrissebb receptjeinkből

Akkor sem szerencsés egyhangúan étkezni, ha fogyni szeretnél, hiszen a változatosság segíti a kitartásodat. Csodás, színes, őszies ötletek mindenkinek.

  1. 1.

    Tökmagolajos-parmezános zöldborsókrém

  2. 2.

    Sütőtökkrémleves Gerzsenyi Flórától

  3. 3.

    Kétszínű paradicsomleves

  4. 4.

    Artsoppa - svéd sárgaborsóleves

  5. 5.

    Sütőtökös shakshuka

  6. 6.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  7. 7.

    Gyors édesburgonya

  8. 8.

    Pirított birsalma

  9. 9.

    Tojásos-csirkés saláta

  10. 10.

    Céklás hajdinasaláta fetával, gombával, mogyoróval

  11. 11.

    Csirkés tortilla SPAR konyhájából

  12. 12.

    Sertésszűz gombamártással

  13. 13.

    Csirkecomb savanyú káposztával és birssel

  14. 14.

    Pásztorpite édesburgonyával

  15. 15.

    Pulykamellcsíkok rukkolával

  16. 16.

    Sütőtökös csirkecomb

  17. 17.

    Tengeri nyelvhalfilé erdei gombás bulgurral

  18. 18.

    Fogasfilé spenótkrémmel és zöldségekkel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...