17 totál érthetetlen és felesleges kajacsomagolás

A környezettudatosság ellentéte következik - minden, amit épp ésszel nem érünk fel. Eltúlzott csomagolótrendek, avagy miért kéne a krumplikat egyenként csomagolni???

Azokban az időkben élünk, amikor a Föld jobbik és tudatosabb fele kézzel-lábbal hadakozik a felesleges szeméttermelés, az eldobható nejlonzacskók, a PET-palackok, az élelmiszerpazarlás ellen. Ilyen körülmények közt pláne érthetetlen, miért csomagolna valaki egy krumplit egyenként folpackba... Vagy előre cikkekre szedett mandarint még külön műanyag tálcára, lefóliázva? És egy mindent kibíró fémdobozos kólának mégis minek külön csomagolás???

Ez is érdekelhet!

Ezek után nem biztos, hogy fogsz még avokádót enni

Megértjük, hogy sok forgalmazó fél tőle, hogy az áruja rajtamarad, megromlik, megrohad (lásd a banánok), de azért ez mégiscsak túlzásnak tűnik.

NÉZZÉTEK, ámuljatok a hülyeségen - KATT a képre a galériáért!

Ugye Ti is egyetértetek abban, hogy teljesen felesleges, sőt, felháborító az ilyen szintű környezetszennyezés? Picit figyeljünk oda, és ha lehet, ne vegyünk agyoncsomagolt késztermékeket, vagy ne tépjünk minden egyes zöldségeshez eldobandó átlátszó nejlont!

Ezeket olvastad már?

cikk és képek via boredpanda

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek