A 17 legkáposztásabb savanyúság savanyú káposztán innen és túl

Próbáltál már házilag eltenni savanyúságot? Hát most itt az idő! Összehasonlíthatatlanul finomabb bármelyik bolti verziónál!

  1. 1.

    Csalamádé Boszi konyhájából

  2. 2.

    Vegyes vágott savanyúság vödörben (3.)

  3. 3.

    Muratura - vegyes savanyúság sós vízben

  4. 4.

    Káposztasavanyítás hordóban

  5. 5.

    Egész évben friss házi csalamádé

  6. 6.

    Kovászos savanyú káposzta

  7. 7.

    Savanyú káposzta fazékban

  8. 8.

    Kovászos káposzta Torma konyhájából

  9. 9.

    Kovászos káposzta Marcsiseftől

  10. 10.

    Hordós káposzta Iluskától

  11. 11.

    Csalamádé tartósító nélkül télire

  12. 12.

    Csalamádé télire egyszerűen

  13. 13.

    Káposztával töltött almapaprika

  14. 14.

    Sarvalt káposzta

  15. 15.

    Csalamádé

  16. 16.

    Savanyú káposzta befőttesüvegben

  17. 17.

    Céklás káposzta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...