17 klasszikustól eltérő rántott csirke

Ha vasárnap, akkor rántott hús, erről nem nyitunk vitát. Viszont a panír összetételén már lehet változtatni. Most próbálj ki különlegesebb bundát a csirkének!

  1. 1.

    Reform cukkinispagetti

  2. 2.

    Kókuszos rántott csirke zöldfűszeres tartárral

  3. 3.

    Spenótos bundában sült csirkemell

  4. 4.

    Bundás csirkemell édes-savanyú szósszal

  5. 5.

    Joghurtos-bundás csirkefalatkák

  6. 6.

    Csirkemell currys bundában

  7. 7.

    Dióbundában sült csirkemell

  8. 8.

    Tárkonyos fűszervajjal göngyölt csirkemell

  9. 9.

    Rántott csirkemell kukoricapehellyel

  10. 10.

    Chicken nuggets BBQ szósszal

  11. 11.

    Olajmentes rántott csirke három változatban

  12. 12.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  13. 13.

    Ropogós csirkecomb sósperec bundában

  14. 14.

    Illatos omlós csirkemell

  15. 15.

    Parmezános bundában sült csirkemell

  16. 16.

    Kentucky csirke

  17. 17.

    Ropogós bunda alatt sült csirkemell gyors cézársalátával

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...