17 ellenállhatatlanul finom pörkölt

A magyar konyha egyik oszlopos tartópillére - mindegy, hogy csirkéből, marhából, birkából, vagy éppen zöldségből készítjük. Nekünk ez a 17 a mostani kedvencünk!

Pörkölt, paprikás és gulyás - három nagyon hasonló technikával készülő étel, amelyek a magyar konyha legtipikusabbjai. Pörköltből lehet talán a legtöbbet kihozni: nemcsak a hús és a zöldség variálható, kínálhatjuk főtt krumplival, galuskával, kenyérrel, savanyúsággal, és egy jó tucat magyaros ételnek az alapját is képezi. Ha nem is esszük minden nap, néha nagyon jól tud esni egy jól elkészített pörkölt - nézzük 17 kedvencüket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

A szegfűszeg 4 áldásos hatása, amiért nemcsak az aprósütid lesz...

Az adventi időszak közeledtével sok helyen előkerülnek a kiszúróformák és a sodrófa, hogy ismét mennyei illatok töltsék meg a lakást. Az ünnepi sütemények (egyik) elmaradhatatlan fűszere pedig nem más, mint a szegfűszeg, ami szinte minden télies finomságnak jól áll, többek közt a mézeskalácsnak. Ráadásul nemcsak a sütid, hanem a szervezeted is hálás lesz neki!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...