15 szaftos-porhanyós-ropogós karácsonyi sült a csirkén túl

Csülök, marhasült, dagadó, liba, kacsa, rostélyos - mert nem csak a csirke, a pulyka és a hal jöhet szóba Karácsonykor! Remekbe szabott sültek következnek.

  1. 1.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

  2. 2.

    Egészben sült csülök pékné módra

  3. 3.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  4. 4.

    Wellington-bélszín

  5. 5.

    Konfitált kacsacomb borban gőzölt körtével és röszti burgonyával

  6. 6.

    Toszkán göngyölt hús

  7. 7.

    Csülök pékné módra

  8. 8.

    Mézes-mustáros sült oldalas

  9. 9.

    Egybesült karaj Gravy mártással

  10. 10.

    Saltimbocca

  11. 11.

    Marhasült vörösboros pecsenyelével

  12. 12.

    Sült libacomb fügeszósszal

  13. 13.

    Borjúsült

  14. 14.

    Ropogós kacsasült pofonegyszerűen

  15. 15.

    Karaj gyömbérrel a két éhes olasz konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...