-
1.
Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával
-
2.
Egészben sült csülök pékné módra
-
3.
Töltött dagadó Napfény és fűszertől
-
4.
Wellington-bélszín
-
5.
Konfitált kacsacomb borban gőzölt körtével és röszti burgonyával
-
6.
Toszkán göngyölt hús
-
7.
Csülök pékné módra
-
8.
Mézes-mustáros sült oldalas
-
9.
Egybesült karaj Gravy mártással
-
10.
Saltimbocca
-
11.
Marhasült vörösboros pecsenyelével
-
12.
Sült libacomb fügeszósszal
-
13.
Borjúsült
-
14.
Ropogós kacsasült pofonegyszerűen
-
15.
Karaj gyömbérrel a két éhes olasz konyhájából
15 szaftos-porhanyós-ropogós karácsonyi sült a csirkén túl
Csülök, marhasült, dagadó, liba, kacsa, rostélyos - mert nem csak a csirke, a pulyka és a hal jöhet szóba Karácsonykor! Remekbe szabott sültek következnek.