15 olcsó főzelék hóvégére

Idézzük fel gyermekkorunk ízeit, és főzzünk krémes főzeléket! Ha elhagyod a lisztes sűrítést, még alakbarátnak is mondható.

  1. 1.

    Tökfőzelék olaszosan

  2. 2.

    Karalábés krumplifőzelék rántott hagymakarikákkal

  3. 3.

    Zöldborsófőzelék Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  4. 4.

    Brokkolifőzelék Szépróza konyhájából

  5. 5.

    Kolbászos zöldborsófőzelék egyszerűen

  6. 6.

    Sóskafőzelék

  7. 7.

    Ovis tökfőzelék

  8. 8.

    Kapros tökfőzelék Dinától

  9. 9.

    Karfiolfőzelék ahogy szépróza készíti

  10. 10.

    Fokhagymás-tejes tökfőzelék

  11. 11.

    Spenótfőzelék ahogy Andreia készíti

  12. 12.

    Spenót sok tejjel, zsemlével, fokhagymával

  13. 13.

    Spenótfőzelék Fahéj konyhájából

  14. 14.

    Sárgarépafőzelék Vicikó konyhájából

  15. 15.

    Csalánfőzelék

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...