15 hóvégi párszázas ebéd

Már megint itt van az a fránya hóvége, és minden bizonnyal fogytán van a konyhapénz. Oszd be a maradékot takarékosan, és készíts laktató ételeket fillérekből!

  1. 1.

    Betyár zöldbableves

  2. 2.

    Húsos rizibizi

  3. 3.

    Besameles rakott krumpli

  4. 4.

    Töki pompos A kis gasztronauta konyhájából

  5. 5.

    Csirkemell óvári módra

  6. 6.

    Erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  7. 7.

    Mediterrán csicseriborsós egytál

  8. 8.

    Darált hússal rakott zöldbab

  9. 9.

    Töltött karalábé

  10. 10.

    Lusta lángos

  11. 11.

    Alpesi tarja

  12. 12.

    Petrezselymes tojásfasírt

  13. 13.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  14. 14.

    Darált húsos tepsis krumpli

  15. 15.

    Sajtos cukkinigolyók

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...