-
1.
Saslik variációk
-
2.
Saslik reggelire
-
3.
Vega saslik
-
4.
Magyaros pulykasaslik sütőben
-
5.
Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik
-
6.
Édes savanyú barackos csirkenyárs
-
7.
Csípős húsgolyók nyárson
-
8.
Rablóhús 2.
-
9.
Banános szűzérmék nyárson
-
10.
Saslik barnamártással
-
11.
Garnélás gombanyársak
-
12.
Pácolt citromos csirkenyárs
-
13.
Grillezett marhahúsos nyársak
-
14.
Hawaii csirkenyárs
-
15.
Csirkemell medvehagymás grízgombóccal
Tudtad?
A saslik a pusztai eredetű népek mindenhol ismert ételének, a nyárson, nyílt tűzön sütött húsnak (lásd a magyar rablóhúst) Oroszországban és a kaukázusi népek konyhájában ismert változata. Elnevezése a krími tatár eredetű, tatár nyelven valami a nyárson jelentéssel bír.