15 hibátlan saslikrecept - grillezd nyárson!

Egy finom salátával, egy szelet ropogós kenyérrel tökéletes hétköznapi vacsora vagy hétvégi ebéd készülhet belőle. Ne habozz, próbáld ki receptjeinket, fűzd a finomságokat!

  1. 1.

    Saslik variációk

  2. 2.

    Saslik reggelire

  3. 3.

    Vega saslik

  4. 4.

    Magyaros pulykasaslik sütőben

  5. 5.

    Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik

  6. 6.

    Édes savanyú barackos csirkenyárs

  7. 7.

    Csípős húsgolyók nyárson

  8. 8.

    Rablóhús 2.

  9. 9.

    Banános szűzérmék nyárson

  10. 10.

    Saslik barnamártással

  11. 11.

    Garnélás gombanyársak

  12. 12.

    Pácolt citromos csirkenyárs

  13. 13.

    Grillezett marhahúsos nyársak

  14. 14.

    Hawaii csirkenyárs

  15. 15.

    Csirkemell medvehagymás grízgombóccal

Tudtad?

A saslik a pusztai eredetű népek mindenhol ismert ételének, a nyárson, nyílt tűzön sütött húsnak (lásd a magyar rablóhúst) Oroszországban és a kaukázusi népek konyhájában ismert változata. Elnevezése a krími tatár eredetű, tatár nyelven valami a nyárson jelentéssel bír.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...