15 hibátlan saslikrecept - grillezd nyárson!

Egy finom salátával, egy szelet ropogós kenyérrel tökéletes hétköznapi vacsora vagy hétvégi ebéd készülhet belőle. Ne habozz, próbáld ki receptjeinket, fűzd a finomságokat!

  1. 1.

    Saslik variációk

  2. 2.

    Saslik reggelire

  3. 3.

    Vega saslik

  4. 4.

    Magyaros pulykasaslik sütőben

  5. 5.

    Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik

  6. 6.

    Édes savanyú barackos csirkenyárs

  7. 7.

    Csípős húsgolyók nyárson

  8. 8.

    Rablóhús 2.

  9. 9.

    Banános szűzérmék nyárson

  10. 10.

    Saslik barnamártással

  11. 11.

    Garnélás gombanyársak

  12. 12.

    Pácolt citromos csirkenyárs

  13. 13.

    Grillezett marhahúsos nyársak

  14. 14.

    Hawaii csirkenyárs

  15. 15.

    Csirkemell medvehagymás grízgombóccal

Tudtad?

A saslik a pusztai eredetű népek mindenhol ismert ételének, a nyárson, nyílt tűzön sütött húsnak (lásd a magyar rablóhúst) Oroszországban és a kaukázusi népek konyhájában ismert változata. Elnevezése a krími tatár eredetű, tatár nyelven valami a nyárson jelentéssel bír.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...