Ha túl akarunk lépni a reggeli/vacsora sztenderd felvágott-sajt kombinációin, akkor bátran forduljunk a halkrémek felé. Ma már az olajos halak széles kínálata elérhető az üzletekben, fogyasztásukkal némi omega-3 zsírsavat juttathatunk szervezetünkbe. Én személy szerint a higanytartalmuk miatt sem aggódom annyira, hiszen azért nem jellemző, hogy nagy mennyiségekben fogyasztanánk őket.
A halkrémek ráadásul fantasztikusan ízesíthetők, fűszerezhetők, kombinálhatók más alapanyagokkal, erre mutatok most nektek 15 csodás példát. Ha ez nem elég, nézzetek körül még halkrém- vagy halpástétom-receptjeink között!
Olvastad már?
Szuperegészséges saláták avokádóból
-
1.
Kukoricás tonhalkrém
-
2.
Halas sajtkrém
-
3.
Szardíniakrém
-
4.
Finom lazackrém
-
5.
Tonhalas fetakrém
-
6.
Szicíliai szardellakrém
-
7.
Vancouveri tonhalkrém
-
8.
Tonhalkrém chilisen
-
9.
Heringkrém
-
10.
Avokádós tonhalkrém
-
11.
Paradicsomos makrélapástétom
-
12.
Tonhalas pástétom 4. - sajtkrémes-olívás
-
13.
Lazacpástétom
-
14.
Makréla pástétom
-
15.
Tojásos tonhalkrém