14 minden jóval felgöngyölt húsétel

Göngyölj a húsba mindenféle földi jót: sajtot, zöldségeket, fűszereket, és irány a sütő! Válogass receptjeinkből!

  1. 1.

    Kecskesajttal töltött csirkemell zöldbabbal

  2. 2.

    Olaszos marhatekercs chiantival

  3. 3.

    Spárgával és sonkával töltött csirke

  4. 4.

    Cukkinis-sonkás sertéstekercs

  5. 5.

    Zöldségekkel göngyölt pulykamell

  6. 6.

    Bundázott sertéskaraj tojáskrémmel töltve

  7. 7.

    Mantovai hústekercs Mariann konyhájából

  8. 8.

    Baconbe tekert csirkemell guacamole-vel töltve

  9. 9.

    Brokkolis-gorgonzolás csirkemelltekercs

  10. 10.

    Zöldséggel töltött csirkemell

  11. 11.

    Fűszeres túróval töltött sertésborda

  12. 12.

    Baconbe göngyölt csirkemell

  13. 13.

    Csirkemell tekercs paprikával és gorgonzolával

  14. 14.

    Spenótos párolt göngyölt pulyka

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...