14 húsban gazdag leves, amivel jóllakathatod a családod

Télen nincs is jobb egy tartalmas, forró levesnél. A legjobb húsosan, sok zöldséggel, esetleg tésztával vagy galuskával főzni. Rengeteg variációt mutatunk!

  1. 1.

    Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival

  2. 2.

    Favágó leves

  3. 3.

    Gyömbéres-kurkumás csirkeleves

  4. 4.

    Tejfölös borjúraguleves

  5. 5.

    Rántásos krémes csirkeleves

  6. 6.

    Vajas kacsaraguleves

  7. 7.

    Mexikói húsleves kukorica salsával

  8. 8.

    Kapros sertéshúsleves

  9. 9.

    Bakonyi betyárleves gazdagon Hardex konyhájából

  10. 10.

    Fácánleves Adrie_ konyhájából

  11. 11.

    Mészáros leves

  12. 12.

    Csirkecomb leves

  13. 13.

    Húsleves darált húsból

  14. 14.

    Nem az eredeti ír gulyás

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...