14 hibátlan tokány bőséges szafttal

A tokánynak csupán egyetlen titka van: kockára vágás helyett rostjaira merőlegesen, csíkokra vágjuk a húst, így lesz tokány formájú. A bőséges szaft már csak hab a tortán!

  1. 1.

    Sertéstokány kapros galuskával

  2. 2.

    Csikós tokány hagymás nokedlivel JUDYTH konyhájából

  3. 3.

    Borsos tokány pirított rizzsel

  4. 4.

    Gombás sertéstokány rozé borban párolva

  5. 5.

    Borsos tokány Károly konyhájából

  6. 6.

    Kapros pulykacsíkok

  7. 7.

    Hentes tokány tojásos galuskával

  8. 8.

    Egyszerű borsos tokány

  9. 9.

    Cukkinis csirketokány

  10. 10.

    Nagycenki tokány

  11. 11.

    Csikós tokány rozmaringos burgonyával

  12. 12.

    Babos sertéstokány

  13. 13.

    Hentestokány 3.

  14. 14.

    Zürichi marhatokány

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...