14 filléres egytálétel, amiből kétszer fogsz szedni

Ezúttal olcsó, laktató egytálételeket hoztunk, hogy a körettel se kelljen külön bajlódnotok - érdemes elmenteni, amelyik tetszik!

  1. 1.

    Római csirkemáj

  2. 2.

    Hagymás-csípős bab Bud Spencer módra

  3. 3.

    Alföldi rakott tarhonya

  4. 4.

    Agglegénytál

  5. 5.

    Paprikás krumpli kolbásszal

  6. 6.

    Vega rakott burgonya

  7. 7.

    Gyors tepsis burgonya debrecenivel

  8. 8.

    Betyárkrumpli az ősöktől

  9. 9.

    Ludaskása

  10. 10.

    Krumplifészekben főtt tojás

  11. 11.

    Lecsó római tálban

  12. 12.

    Csirkezúzás rizi-bizi

  13. 13.

    Zöldséges aprópecsenye

  14. 14.

    Burgonyatorta Tündér konyhájából

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!