14 évesen, profi cukrászokat meghazudtolva készít gyönyörű tortákat ez a fiú

Még csak 14 éves, de meseszép tortákat készít egy amerikai fiú. Nézzétek meg ti is az alkotásait, esetleg készítsétek el valamelyiket a videói alapján!

Egészen elképesztő tortákat készít Ryan Wilson. Ez önmagában nem lenne nagy sztori, hiszen egy csomó profi cukrász tud hasonlót alkotni, a San Francisco-i fiú azonban még csak 14 éves. Autodidakta módon tanulta meg a tortakészítést, már kisgyerekkora óta imádott a konyhában cukrászkodni, alkotni.

Nyolc éves korában a szüleitől egy játék sütőgépet, ám Ryannek ez túl unalmas, és egyszerű kis játék volt, ezért hamar átszokott az igazira. A tortakészítés művészetét az internetről, és tévés főzőműsorokból sajátította el.

Elmondása szerint, azért szeret tortákat készíteni, mert megoszthatja azokat barátaival és követőivel. Azokból pedig van jó pár az Instagramon.

Bár csak 14 éves, egyáltalán nem az a félénk fajta. Az Instagram mellett a Youtube-on is fent vannak a tortakészítős videói, és különböző tévéműsorokba is gyakran hívják.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...