13+1 csodás őszi krémleves borongós hétköznapokra

Színesek, fűszeresek, melegek, krémesek - ennél jobban semmi nem esik egy ezeken a szürke, esős őszi napokon.

  1. 1.

    Zellerkrémleves 4. - sült zellerrel

  2. 2.

    Liguriai cukkinikrémleves

  3. 3.

    Zöldborsókrémleves parmezán ropogóssal

  4. 4.

    Szerecsendiós póréhagymakrémleves

  5. 5.

    A legegyszerűbb sütőtökkrémleves

  6. 6.

    Sárgaborsó-krémleves egyszerűen

  7. 7.

    Sültpaprika-krémleves

  8. 8.

    Egyszerű és finom céklakrémleves

  9. 9.

    Édes-csípős gyömbéres sütőtökleves

  10. 10.

    Egyszerű fokhagymakrémleves

  11. 11.

    Narancsos édesburgonya leves

  12. 12.

    Fehérrépa-krémleves petrezselyemkrémmel

  13. 13.

    Fokhagymás brokkolikrémleves pörkölt mandulával

  14. 14.

    Gombaleves körtével és gesztenyével

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...