13+1 csodás főzelék liszt nélkül

Főzelékek hagyományosan vagy egy kis extrával - bárhogy imádjuk őket. Ezúttal lisztmentes verziókat mutatunk!

  1. 1.

    Brokkolifőzelék

  2. 2.

    Triplán zöld borsófőzelék (lisztmentes)

  3. 3.

    Fehérboros bab-, lencse-, savanyítottkáposzta-főzelék

  4. 4.

    Narancsos sütőtökfőzelék camemberttel és pekándióval

  5. 5.

    Zöld lencsefőzelék

  6. 6.

    Újévi lencse indiai módra

  7. 7.

    Vöröslencsés sárgaborsó-főzelék

  8. 8.

    Krumplifőzelék liszt nélkül

  9. 9.

    Mézes-mustáros csicsókafőzelék

  10. 10.

    Kik Alicha

  11. 11.

    Főzelék sütőben

  12. 12.

    Brokkoli-spenótfőzelék lisztmentesen

  13. 13.

    Quinoás tökfőzelék Slow Cooker-ból

  14. 14.

    Szénhidrátszegény zöldborsófőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...