A konzervekből szeretünk bespájzolni, hogy egyszer jó lesz még az, ha gyorsan kell valami finomat összedobni. Igen ám, de legtöbbször az történik, hogy csak megvesszük, betesszük a polcra és el is felejtjük, hogy ott van. Most itt az idő, hogy jól körülnézzünk, átvizslassunk mindent és végre felhasználjuk őket. Első körben kezdjük is a halkonzervekkel, amihez adunk több, mint egy tucat ötletet, és máris le van tudva a mai vacsora, vagy éppenséggel a holnapi ebéd.
-
1.
Tonhalas-kapribogyós reggeli süti
-
2.
Pikáns tonhalkrém
-
3.
Citromos-paradicsomos szardíniás tészta
-
4.
Szardínia curry
-
5.
Töltött sült paradicsom
-
6.
Tonhalas focaccia
-
7.
Fetás tonhal saláta
-
8.
Sült töltött tojás
-
9.
Arab tonhalsaláta
-
10.
Tonhalas tortilla szendvics
-
11.
Olasz babsaláta tonhallal
-
12.
Majonézes-tonhalas tésztasaláta
-
13.
Calzone