13 olcsó magyaros husi hétköznapokra

Egyszerű, házias, magyaros ételek. Ebben a szürke, hideg időben nem hoz más enyhülést. Először mutatjuk az ajánlatunkat, aztán mondjátok azt, hogy nincs igazunk!

Ki ne imádná a paprikás csirkét? És a mustáros tarjára ki szavaz? Nem nagy ördöngösség összedobni egyiket sem. Biztosan mosolygósan fogod falatozni őket, megtelítik a pocakodat és feledtetik a hideg szelet, ami átjárt, amikor egy csomó ideig várakoztál a buszmegállóban, mert lerobbant pont az a menetrend szerinti járat, amelyikkel időben a munkahelyedre vagy éppen hazaértél volna.

Melegedj fel és mosolyog magyaros finomságokkal!

  1. 1.

    Favágó leves

  2. 2.

    Mustáros tarja hagymás krumplival

  3. 3.

    Porhanyós csirkecombok hagymás burgonya ágyon

  4. 4.

    Szeghalmi aprópecsenye

  5. 5.

    Csikós tokány rozmaringos burgonyával

  6. 6.

    Tárkonyos csirkeraguleves (Tárkonyos raguleves 3.)

  7. 7.

    Csirkeszárny vele sült zöldségekkel

  8. 8.

    Sarkadi pecsenye

  9. 9.

    Resztelt csirkemáj

  10. 10.

    Paprikás csirke nokedlivel Miss Sweetlytől

  11. 11.

    Tyúkhúsleves Kiki konyhájából

  12. 12.

    Gombás-tejszínes karaj

  13. 13.

    Betyárleves Tündér konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...