13 okos konyhai jótanács, hogy még jobban főzz

Tanulni sosem szégyen, és sosem késő. Elő a noteszekkel, telefonjegyzetekkel, vegyük át azokat a konyhai tippeket, amiket (nem) tudunk!

Van az úgy, hogy még egy profi is tanulhat okosságokat leleményes embertársaitól. Most 13 konyhai trükköt hoztunk mindenkinek, aki frissítené, felújítaná tudását!

A lenti konyhai tippek között lesz szó a hússütésről, az olívaolajról, a krumplipüréről, a csúszós vágódeszkákról, de arról is, hogy mikor szórjunk reszelt sajtot az ételekre. Ha kíváncsiak vagytok, kattintsatok a képre, és nyílik a galéria!

Forrásunk volt: brightside


Még több okosság:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...