13 nagyon szaftos, nagyon krémes csirke fél órán belül

Ha hétvégén kelleténél többet álldogáltál a konyhában, ezek a receptek neked szólnak. Túl sok bíbelődést nem igényelnek, mégis ízletes fogást varázsolsz az asztalra.

  1. 1.

    Sajtkrémes csirkemell kagylótésztával

  2. 2.

    Mézes-mustáros csirke István konyhájából

  3. 3.

    Csirke vadas módra

  4. 4.

    Tormás-tejszínes csirkemell

  5. 5.

    Csirkemellragu

  6. 6.

    Krémsajtos csirkemell

  7. 7.

    Csirkemell sonkás sajtmártással

  8. 8.

    Csirkemell mogyoróvajas-tejszínes mártásban

  9. 9.

    Sajtos-tejszínes csirkefalatok

  10. 10.

    Rókagombás csirkemell zsályával

  11. 11.

    Csirkecsíkok zöldbors mártásban

  12. 12.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  13. 13.

    Tejszínes csirkeragu Jahmaica konyhájából

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...