13 mennyei, egyszerűen elkészíthető karfiolos fogás

Íme 13 egyszerű, de nagyszerű karfiolos étel, amely egyszerűen és gyorsan tálalható a nap bármelyik részében. Legyen tepsis, rakott vagy húsos karfiol, ezeket imádni fogjátok!

  1. 1.

    Tepsis karfiol habos besamelmártással

  2. 2.

    Karfiol pakora - karfiol fűszeres bundában sütve

  3. 3.

    Vega korma hamis karfiol piláffal

  4. 4.

    Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

  5. 5.

    Rántott karfiol másképp

  6. 6.

    Diétás rakott karfiol Tandi konyhájából

  7. 7.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  8. 8.

    Karfiolpörkölt tarhonyával

  9. 9.

    Szerecsendiós rakott karfiol

  10. 10.

    Rakott karfiol Iluska konyhájából

  11. 11.

    Tepsis karfiol Márti konyhájából

  12. 12.

    Húsos-sajtos-zöldséges pite

  13. 13.

    Karfiolropogós

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!