13 krumplisaláta - ízesítsd, krémesítsd, fűszerezd, változtass!

Az ünnepi lakomák alkalmával legtöbbször a köret okozza a legnagyobb fejtörést, de hétköznapokon is elakadhatunk az ötletekben. Most a krumplisalátához adunk tippeket.

Hagymás-ecetes vagy majonézes. Általában ez a két alternatíva él a fejünkben, pedig ennél sokkal változatosabban is el lehet készíteni a krumplisalátát. Tálalhatjuk hidegen vagy akár melegen, készíthetjük újburgonyából, sárga héjúból vagy kifliből. Fűszerezhetjük snidlinggel, lilahagymával vagy kaporral. Ízesíthetjük citrommal, zöldfűszeres ecettel, de még mézzel is. Folytathatnánk még napestig, de ehelyett inkább összeszedtük a tizenhárom kedvencünket:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...