Hagymás-ecetes vagy majonézes. Általában ez a két alternatíva él a fejünkben, pedig ennél sokkal változatosabban is el lehet készíteni a krumplisalátát. Tálalhatjuk hidegen vagy akár melegen, készíthetjük újburgonyából, sárga héjúból vagy kifliből. Fűszerezhetjük snidlinggel, lilahagymával vagy kaporral. Ízesíthetjük citrommal, zöldfűszeres ecettel, de még mézzel is. Folytathatnánk még napestig, de ehelyett inkább összeszedtük a tizenhárom kedvencünket:
-
1.
Dán burgonyasaláta
-
2.
Citromos krumplisaláta
-
3.
Török burgonyasaláta
-
4.
Trikolor burgonyasaláta
-
5.
Sült zöldségsaláta fetával
-
6.
Tormás-citromos krumplisaláta
-
7.
Lilahagymás krumplisaláta
-
8.
Almás majonézes krumplisaláta
-
9.
Majonézes burgonyasaláta 3.
-
10.
Szerb krumplisaláta
-
11.
Stájer burgonyasaláta
-
12.
Chilis-mézes-citromos burgonyasaláta
-
13.
Majonézes burgonyasaláta 1.