Pácolva vagy csak natúrban? Van, aki a fokhagymás tejre esküszik, ebben úsztatja egy éjszakán át a szeleteket, hogy biztosan ne száradjanak ki a másnapi sütésnél. Mások fűszeres vagy mustáros olajat kennek rá, így adják meg a kellő tiszteletet a húsnak sütés-főzés előtt. Nézzétek meg ezt a kis összeállítást, csak jól bevált szuper recepteket hoztunk!
Figyeld, azonnal elindul a nyálelválasztás!
-
1.
Rozmaringos pulyka sült krumplival és körtével
-
2.
Pulykamell császárszószban
-
3.
Hortobágyi húsos palacsinta Smaragd konyhájától
-
4.
Hagymás pulykamell
-
5.
Pulykafonat birsalmával
-
6.
Pulykamell póréhagymával
-
7.
Pulykarostélyos
-
8.
Egyszerű pulykamell
-
9.
Csopaki aprópecsenye Fahéj konyhájából
-
10.
Pulykamell sajtköntösben
-
11.
Kijevi pulykamell és gomba
-
12.
Göngyölt pulykamell
-
13.
Pulykamell őzgerincben