13 fogás pulykamellből, ezekben biztosan nem csalódsz

Egy szép nagy pulykamell, ez kell a hétvégére. Könnyű vele bánni, jól lehet szeletelni, kockázni. Fusd át a hozzávalókat, a munkából hazafelé még megveheted a hiányzókat!

Pácolva vagy csak natúrban? Van, aki a fokhagymás tejre esküszik, ebben úsztatja egy éjszakán át a szeleteket, hogy biztosan ne száradjanak ki a másnapi sütésnél. Mások fűszeres vagy mustáros olajat kennek rá, így adják meg a kellő tiszteletet a húsnak sütés-főzés előtt. Nézzétek meg ezt a kis összeállítást, csak jól bevált szuper recepteket hoztunk!

Figyeld, azonnal elindul a nyálelválasztás!

  1. 1.

    Rozmaringos pulyka sült krumplival és körtével

  2. 2.

    Pulykamell császárszószban

  3. 3.

    Hortobágyi húsos palacsinta Smaragd konyhájától

  4. 4.

    Hagymás pulykamell

  5. 5.

    Pulykafonat birsalmával

  6. 6.

    Pulykamell póréhagymával

  7. 7.

    Pulykarostélyos

  8. 8.

    Egyszerű pulykamell

  9. 9.

    Csopaki aprópecsenye Fahéj konyhájából

  10. 10.

    Pulykamell sajtköntösben

  11. 11.

    Kijevi pulykamell és gomba

  12. 12.

    Göngyölt pulykamell

  13. 13.

    Pulykamell őzgerincben

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...