13 férfias pörkölt bográcsban

Ma engedd át a férfiaknak a konyhát, ők úgyis jobban értenek a bográcshoz. Arról azért gondoskodj, hogy valamennyi alkohol legyen, ugyanis férfi, pörkölt egyaránt igényli.

  1. 1.

    Bográcsban főtt vörösboros csülökpörkölt

  2. 2.

    Marhalábszár puliszkával

  3. 3.

    Flamand pörkölt A'la Atya konyhájából

  4. 4.

    Tejfölös csirkepaprikás bográcsban

  5. 5.

    Csülökpörkölt bográcsban V2rider-től

  6. 6.

    Kakaspörkölt bográcsban

  7. 7.

    Vörösboros csirkepörkölt

  8. 8.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  9. 9.

    Szarvaspörkölt bográcsban

  10. 10.

    Csülökpörkölt bográcsban

  11. 11.

    Erdei gombás szarvaspörkölt bográcsban

  12. 12.

    Vörösboros pörkölt bográcsban

  13. 13.

    Csülökpörkölt bográcsban Fonott Kalács konyhájából

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...