13 elronthatatlan recept maradék kalács felhasználására

Ha neked is szikkad a kenyértartóban kevés húsvétról megmaradt kalács, akkor ezek a receptek pont neked szólnak. Varázsolj belőle új fogást, így semmi nem vész kárba.

  1. 1.

    Máglyarakás Melóca konyhájából

  2. 2.

    Aszalt szilvás felfújt

  3. 3.

    Máglyarakás piros ribizlivel

  4. 4.

    Pain perdu karamellás eperrel

  5. 5.

    Fahéjas-almás kalácsfelfújt

  6. 6.

    Csokis francia pirítós

  7. 7.

    Narancsos kalácsfelfújt

  8. 8.

    Máglyarakás cupcake

  9. 9.

    Rakott kalács házi szilvalekvárral

  10. 10.

    Máglyarakás gluténmentesen

  11. 11.

    Tejszínes kalácsfelfújt sárgabaracklekvárral

  12. 12.

    Kalácsfelfújt

  13. 13.

    Tres leches kalács sült banánnal

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...