13 elképesztően roppanós sós süti, amivel elkápráztathatod a vendégsereget

Ne csak az italokkal tervezzünk előre, hanem a rágcsákkal is! Itt van 13 szuper sós ropogós, amit minden vendég imádni fog!

Szimplán az, hogy degeszre esszük magunkat az év utolsó napján sós falatkákkal még nem ment meg a másnaptól - de ha okosan kortyolgatunk, és a mellé harapdálunk valamit, akkor az sokat tud segíteni, hogy ne kótyagosan kezdjük az évet. Ez a 13 sós ropogós mind tökéletes választás!

  1. 1.

    Káposztás piroski-пирожки c капустой

  2. 2.

    Hagymás háromszögek

  3. 3.

    Vegyes töltött csillagok

  4. 4.

    Sós perec Pipőkétől

  5. 5.

    Sonkás falatok

  6. 6.

    Túrós kocka Andi konyhájából

  7. 7.

    Házmester stangli

  8. 8.

    Sajtos sós rudak Glasertől

  9. 9.

    Gázkeksz

  10. 10.

    Vajdasági sós

  11. 11.

    Gyors fűszeres kifli, ahogy nyultanti készíti

  12. 12.

    Pirított virsli túrós kelt tésztában

  13. 13.

    Brazil sajtos kenyérfalatok

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...