-
1.
Csőben sült cukkinis csirkemell
-
2.
Mandulás csirkemell besamel mártással
-
3.
Rántott hús gazdagon zöldkörettel
-
4.
Csirkemellel rakott karfiol
-
5.
Pulykamell póréhagymával
-
6.
Gratinírozott csirkemell érmék
-
7.
Szerecsendiós karaj
-
8.
Kapros túrókrémben sült csirkemell
-
9.
Sertésborda diplomata módra
-
10.
Brokkolis csirkemell
-
11.
Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra
-
12.
Nem-lehet-abbahagyni csirke
-
13.
Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti
13 abbahagyhatatlan csőben sült hús
A csőben sütés lényege, hogy az ételt úgy készítjük el, hogy legyen rajta egy réteg, ami védi a kiszáradástól, és a végeredmény omlós és ízletes lesz. Ezért imádjuk annyira!