13 abbahagyhatatlan csőben sült hús

A csőben sütés lényege, hogy az ételt úgy készítjük el, hogy legyen rajta egy réteg, ami védi a kiszáradástól, és a végeredmény omlós és ízletes lesz. Ezért imádjuk annyira!

  1. 1.

    Csőben sült cukkinis csirkemell

  2. 2.

    Mandulás csirkemell besamel mártással

  3. 3.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  4. 4.

    Csirkemellel rakott karfiol

  5. 5.

    Pulykamell póréhagymával

  6. 6.

    Gratinírozott csirkemell érmék

  7. 7.

    Szerecsendiós karaj

  8. 8.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  9. 9.

    Sertésborda diplomata módra

  10. 10.

    Brokkolis csirkemell

  11. 11.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  12. 12.

    Nem-lehet-abbahagyni csirke

  13. 13.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...