13 abbahagyhatatlan csőben sült hús

A csőben sütés lényege, hogy az ételt úgy készítjük el, hogy legyen rajta egy réteg, ami védi a kiszáradástól, és a végeredmény omlós és ízletes lesz. Ezért imádjuk annyira!

  1. 1.

    Csőben sült cukkinis csirkemell

  2. 2.

    Mandulás csirkemell besamel mártással

  3. 3.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  4. 4.

    Csirkemellel rakott karfiol

  5. 5.

    Pulykamell póréhagymával

  6. 6.

    Gratinírozott csirkemell érmék

  7. 7.

    Szerecsendiós karaj

  8. 8.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  9. 9.

    Sertésborda diplomata módra

  10. 10.

    Brokkolis csirkemell

  11. 11.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  12. 12.

    Nem-lehet-abbahagyni csirke

  13. 13.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!