1250-szeres lassításban nézheted meg, hogyan pattog ki a kukorica

Szabad szemmel egyáltalán nem látható, de ez az 1250-szeresen lassított videó a kukorica-pattogtatás jelenségének minden apró mozzanatát tökéletesen szemlélteti.

A Warped Perception egy kifejezetten lassított felvételekre szakosodott YouTube-csatorna, ahol most a szuperlassításban felvett pattogatott kukorica-készítés lett az egyik legtöbb szemet vonzó videó. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen az otthoni mikrós vagy tűzhelyen történő melegítés során is már csak végeredményt látjuk, de nincs ez másként a mozik büféiben sorakozó popcorn-gépeknél sem.

Most viszont a valóságosnál 1250-szer lassabb felvételen végignézheted, ahogy 180 Celsius-fokon kipattog a kukorica.

És ezt láttad már?

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...