12 zöldséges tócsni és fasírt - mert nem kell mindig hús

Ki mondta, hogy jóllakni csak hússal lehet? Senki! Készíts vacsorára zöldséges fasírtot, jöjjön a sárgarépa, cukkini, sütőtök, burgonya, káposzta!

  1. 1.

    Gombafasírt A kis gasztronauta konyhájából

  2. 2.

    Céklafasírt

  3. 3.

    Káposztás tallérok

  4. 4.

    Sütőtökös röszti

  5. 5.

    Lisztmentes diétás cukkini lepényke

  6. 6.

    Sajtos brokkolifasírt

  7. 7.

    Padlizsántallérok

  8. 8.

    Gombás feltét

  9. 9.

    Tökmagos zöldségtallérok

  10. 10.

    Sajtos burgonyás tallérok

  11. 11.

    Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni

  12. 12.

    Török ihletésű burgonyás cukkinilepénykék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek