12 tejszíntől selymes és krémes húsétel 30 percen belül

Csirke, pulyka, sertés? A tejszín szinte bármelyik húsféléhez tökéletesen passzol. Most szupergyors receptek következnek, hogy ne melegítsük túl a konyhát.

  1. 1.

    Gombás-tejszínes csirkemell ahogy Smaragd készíti

  2. 2.

    Túróval és póréval sütött hús

  3. 3.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  4. 4.

    Sertésszelet zöldborsos mártással

  5. 5.

    Pikáns tejszínes csirke

  6. 6.

    Toszkán csirke nokedlivel

  7. 7.

    Tejszínes csirke aszalt paradicsommal és sült paprikával

  8. 8.

    Tejszínes-újhagymás csirkefalatok

  9. 9.

    Concord pulyka

  10. 10.

    Zöldborsós-krémsajtos csirke

  11. 11.

    Zöldborsós-tejszínes csirkeragu

  12. 12.

    Bazsalikomos csirkemell burgonyakrokettel

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...