12 tejszíntől selymes és krémes húsétel 30 percen belül

Csirke, pulyka, sertés? A tejszín szinte bármelyik húsféléhez tökéletesen passzol. Most szupergyors receptek következnek, hogy ne melegítsük túl a konyhát.

  1. 1.

    Gombás-tejszínes csirkemell ahogy Smaragd készíti

  2. 2.

    Túróval és póréval sütött hús

  3. 3.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  4. 4.

    Sertésszelet zöldborsos mártással

  5. 5.

    Pikáns tejszínes csirke

  6. 6.

    Toszkán csirke nokedlivel

  7. 7.

    Tejszínes csirke aszalt paradicsommal és sült paprikával

  8. 8.

    Tejszínes-újhagymás csirkefalatok

  9. 9.

    Concord pulyka

  10. 10.

    Zöldborsós-krémsajtos csirke

  11. 11.

    Zöldborsós-tejszínes csirkeragu

  12. 12.

    Bazsalikomos csirkemell burgonyakrokettel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...