12 retró és imádni való egyben sült fasírt

A vagdalt tökéletes vendégváró, jól mutat a hidegtálon. Előre elkészíthető, hiszen hidegen ugyanolyan jó. De egy egyszerű főzelék feltétjeként is megállja a helyét!

  1. 1.

    Elronthatatlan Stefánia vagdalt

  2. 2.

    Sajtos-zabpelyhes húsrolád

  3. 3.

    Csipkés fasírt

  4. 4.

    Stefánia vagdalt 2.

  5. 5.

    Egyben sült fasírt kis csavarral

  6. 6.

    Fasírt kuglóf Iluskától

  7. 7.

    Vagdalt hús crede módon

  8. 8.

    Bacontorta fűszeres darált hússal

  9. 9.

    Kelbimbóval-főtt tojással töltött vagdalt

  10. 10.

    Színes, egészben sült fasírozott

  11. 11.

    Stefánia szelet

  12. 12.

    Sajttal töltött baconös fasírt

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...