12 retró és imádni való egyben sült fasírt

A vagdalt tökéletes vendégváró, jól mutat a hidegtálon. Előre elkészíthető, hiszen hidegen ugyanolyan jó. De egy egyszerű főzelék feltétjeként is megállja a helyét!

  1. 1.

    Elronthatatlan Stefánia vagdalt

  2. 2.

    Sajtos-zabpelyhes húsrolád

  3. 3.

    Csipkés fasírt

  4. 4.

    Stefánia vagdalt 2.

  5. 5.

    Egyben sült fasírt kis csavarral

  6. 6.

    Fasírt kuglóf Iluskától

  7. 7.

    Vagdalt hús crede módon

  8. 8.

    Bacontorta fűszeres darált hússal

  9. 9.

    Kelbimbóval-főtt tojással töltött vagdalt

  10. 10.

    Színes, egészben sült fasírozott

  11. 11.

    Stefánia szelet

  12. 12.

    Sajttal töltött baconös fasírt

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...