12 pihe-puha, KELESZTÉS NÉLKÜLI pékáru házilag

Ha nekiállnál kenyeret, kiflit, édes péksüteményt vagy akár pogácsát sütni, de keleszteni nincs kedved/időd, akkor ezek a receptek érted vannak!

  1. 1.

    Házi kenyér, élesztő nélkül

  2. 2.

    Sütőporos kalács

  3. 3.

    Házi kifli kelesztés nélkül

  4. 4.

    Magvas-krumplis kenyér élesztő nélkül

  5. 5.

    Sonkás-tárkonyos kifli élesztő nélkül

  6. 6.

    Mini kakaós csiga sütőporos tésztából

  7. 7.

    Lekváros batyu Marlon konyhájából

  8. 8.

    Chia magos teljes kiőrlésű kenyér

  9. 9.

    Napocska teljes kiőrlésű kalács élesztő nélkül

  10. 10.

    Sajtos pogácsa élesztővel kelesztés nélkül

  11. 11.

    Sütőporos kenyér

  12. 12.

    Kelesztés nélküli kalács

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...