12 paradicsomos befőtt a nyár utolsó paradicsomjaiból

Még elcsípheted a nyár utolsó ízes-zamatos paradicsomjait, ráadásul már az áruk is egész elfogadható szintre csökkent. Vásárolj be belőlük, és indulhat a befőzés!

  1. 1.

    Paradicsom egészben, télire - tartósítószer nélkül

  2. 2.

    Bazsalikomos paradicsomlé

  3. 3.

    Paradicsomlé ahogy Nikóka készíti

  4. 4.

    Aszalt paradicsom fűszeres olajban

  5. 5.

    Töltött paprika-alap télire

  6. 6.

    Paradicsomlé

  7. 7.

    Aszalt paradicsom olajban

  8. 8.

    Fűszeres paradicsom

  9. 9.

    Paradicsomlé Esztertől

  10. 10.

    Ízesített paradicsompüré télire

  11. 11.

    Paradicsom télire Detty konyhájából

  12. 12.

    Tartósítószermentes paradicsomszósz télire

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...