12 melengető csőben sült egyenesen a sütőből

Karfiol, brokkoli, cukkini, spenót - még megtalálhatóak a piacokon. Besamelmártással leöntve, sajttal megszórva, sütőben rápirítva, kész is az isteni lakoma!

  1. 1.

    Tepsis karfiol habos besamelmártással

  2. 2.

    Tarjás-tejszínes csőben sült brokkoli

  3. 3.

    Sajtos padlizsán palacsintatésztában sütve

  4. 4.

    Csőben sült padlizsán cukkinival

  5. 5.

    Csőben sült csirkés brokkoli

  6. 6.

    Cheddar sajtos karfiol

  7. 7.

    Csőben sült brokkolis csirke CupcakeGirl konyhájából

  8. 8.

    Spenótos gratin

  9. 9.

    Gratin a la Firenze

  10. 10.

    Brokkoli sajtkabátban csőben sütve

  11. 11.

    Fetás cukkini

  12. 12.

    Csőben sült brokkoli hagymás besamellel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...