12 házi készítésű meggylekvár a kamrapolcra

Ne pakoljuk el messzire a befőzési kellékeket, hiszen a cseresznye után lassan beérik a meggy is. Főzzünk továbbra is lekvárokat, hiszen a házi készítésűnek nincs párja!

  1. 1.

    Vegyes gyümölcslekvár

  2. 2.

    Meggydzsem Kaporkától

  3. 3.

    Meggylekvár

  4. 4.

    Gyors meggy-dzsem Petruskától

  5. 5.

    Meggylekvár és meggyszörp koszidertől

  6. 6.

    Gyümölcsdarabos meggydzsem

  7. 7.

    Meggydzsem kezdőknek

  8. 8.

    Feketeerdő dzsem - csokis

  9. 9.

    Feketeerdő lekvár

  10. 10.

    Meggylekvár - a levével együtt

  11. 11.

    Málnás meggylekvár

  12. 12.

    Mentás meggylekvár

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...