12 abbahagyhatatlan sós falat a vendégseregnek

Ha kifogytál volna a vendégváró falatokból, akkor itt a utánpótlás: sós batyuk, táskák, csigák, kiflik és más ínycsiklandozó finomságok következnek...

  1. 1.

    Húsos batyu timu konyhájából

  2. 2.

    Almás-húsos hasé cheddarral

  3. 3.

    Bárányos táskák mentás chimichurri mártogatóssal

  4. 4.

    Sajtos-sonkás rózsa

  5. 5.

    Pizzás kifli TastyFodie konyhájából

  6. 6.

    Olasz fűszeres rudacskák

  7. 7.

    Lecsós csiga Iluskától

  8. 8.

    Sonkás-sajtos roló

  9. 9.

    Marhahúsos párnácskák maradékból

  10. 10.

    Szezámmagos minikiflik

  11. 11.

    Magvas-burgonyás rudacskák

  12. 12.

    Sonkás-sajtos-paprikás leveles csigák

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...