11 könnyed VEGA ebédtipp, ha ma nem ennél húst

Sok zöldség, esetleg tojás és sajtok, gabona, tészta, leves, saláta, minden van! Csak hús nincs. De hétfőre végülis minek?

  1. 1.

    Felesborsó-krémleves zöldfűszeres krutonnal

  2. 2.

    Sütőtök lasagne – tészta nélkül csak zöldségekből

  3. 3.

    Gnocchi ai funghi, az őszi gombás gnocchi

  4. 4.

    Spenótfőzelék egyszerűen

  5. 5.

    Szaftos rakott zöldség

  6. 6.

    Sült paprikás alfredo

  7. 7.

    Töltött alma és körte sajttal besütve

  8. 8.

    Mindent bele burrito

  9. 9.

    Sajtos-tojásos nokedli ecetes-hagymás salátával Dobó Ágitól

  10. 10.

    Pirított "brokkolirizs" sült zöldségekkel és tükörtojással

  11. 11.

    Hagyományos görög saláta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...