11 kímélő egytálétel, hogy pihenjen a gyomrod az ünnepek után

A húsvéti sonka, a majonézes saláták és sütemények után érdemes lehet egy kicsit pihentetni a gyomrodat, és olyan ételeket készíteni, melyek alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkeznek.

  1. 1.

    Sajtos-csirkés rakott karfiol

  2. 2.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  3. 3.

    Édesburgonya egytálétel

  4. 4.

    Csőben sült brokkoli hagymás besamellel

  5. 5.

    Vöröslencse dahl

  6. 6.

    Zöldségekkel sült csirkemáj

  7. 7.

    Spenótos kétsajtos rakott padlizsán

  8. 8.

    Amouk - a khmer sárga curry

  9. 9.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  10. 10.

    Húsos-paradicsomos rakott cukkini

  11. 11.

    Fetás csicseriborsó curry

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek