11 fincsi GESZTENYÉS sütemény, aminek az ünnepi asztalon a helye

A gesztenye az őszi-téli időszak egyik legfinomabb alapanyaga: használd masszaként süteményekben, olyan isteniek és krémesek lesznek tőle!

  1. 1.

    Gesztenyés kosárkák Kárai Dávidtól

  2. 2.

    Tejmentes gesztenyekocka

  3. 3.

    Gesztenyés hókifli Fuji konyhájából

  4. 4.

    Mézeskalácsos gesztenyekenyér

  5. 5.

    Gesztenyés piskótarolád

  6. 6.

    Gesztenyés krémes Lizinka konyhájából

  7. 7.

    Részeges gesztenyegolyók

  8. 8.

    Gesztenyés-meggyes tiramisu

  9. 9.

    Gesztenyés-aszaltszilvás-túrós szelet

  10. 10.

    Csokis gesztenyerolád

  11. 11.

    Gesztenyegolyó 2.

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...