11 fincsi GESZTENYÉS sütemény, aminek az ünnepi asztalon a helye

A gesztenye az őszi-téli időszak egyik legfinomabb alapanyaga: használd masszaként süteményekben, olyan isteniek és krémesek lesznek tőle!

  1. 1.

    Gesztenyés kosárkák Kárai Dávidtól

  2. 2.

    Tejmentes gesztenyekocka

  3. 3.

    Gesztenyés hókifli Fuji konyhájából

  4. 4.

    Mézeskalácsos gesztenyekenyér

  5. 5.

    Gesztenyés piskótarolád

  6. 6.

    Gesztenyés krémes Lizinka konyhájából

  7. 7.

    Részeges gesztenyegolyók

  8. 8.

    Gesztenyés-meggyes tiramisu

  9. 9.

    Gesztenyés-aszaltszilvás-túrós szelet

  10. 10.

    Csokis gesztenyerolád

  11. 11.

    Gesztenyegolyó 2.

Címlapról ajánljuk

További cikkek