11 minden földi jóval ducira töltött palacsinta

Édes vagy sós palacsinta? Szinte mindegy, mert olyan csodálatos töltelékű variációkat hoztunk nektek, hogy választani is alig győztök majd!

  1. 1.

    Az ellenállhatatlan zserbópalacsinta

  2. 2.

    Hortobágyi palacsinta egyszerűen

  3. 3.

    Mákos palacsinta citromkrémmel

  4. 4.

    Cukkini-palacsinta

  5. 5.

    Almás palacsinta, sós karamellával

  6. 6.

    "Túróvarázs" palacsinta

  7. 7.

    Dutch baby palacsinta juharszirupos párolt körtével

  8. 8.

    Gundel palacsinta egyszerűen

  9. 9.

    Répatortás húsvéti palacsinták

  10. 10.

    Csicseris palacsinták zöldséges túrókrémmel

  11. 11.

    Őszi csupaszőlős palacsinta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...