Minden menyasszony arra vágyik, hogy az esküvője különleges legyen. Éppen emiatt minden leendő feleség, pár nagy gondot fordít az ételek, a torta és persze a ruha kiválasztására. A csokor és az ehhez kapcsolódó dekoráció általában a ruha és a torta hangulatához van igazítva. Köszönhetően az üvegházaknak a virágkínálat nagyjából egész évben állandó, így egy kifinomult, látványos csokorhoz mindig vannak alapanyagok. Vannak azonban menyasszonyok, akiknek ez nem elég. Egyesek élelmiszerek felhasználásával varázsolnak csodálatos csokrokat. Édességek, zöldségek és gyümölcsök is át tudnak lényegülni látványos dekorelemmé.
1: Laza megoldás fánkokkal
2. Lime+fehér rózsa - friss és könnyed
3. Illatorgia: citrom és levendula
4. Színes kavalkád: piros chili, lila saláta, brokkoli, spárga, citrom, articsóka és narancs
5. A rózsa és a szeder lágy, romantikus összképet ad
6. Bevállalósabbak a gombok és a cukorkák keverékével is megpróbálkozhatnak
7. Díszkáposzta a főszerepben
8. Őszi bogyós gyümölcsök almával kísérve
9. Csokis csoda
10. Articsóka, rózsa és retek
11. PIZZA
Ezt olvastátok az ízHUSZÁR magazinon?
5 magyar séf, akiknek nem csak az ételeit, hanem az Instáját is imádjuk