11 csodás menyasszonyi csokor, amelyek valóban ennivalóak!

Ennivaló menyasszonyi csokrok a világ körül - mert nem csak virágokból lehet bokrétár kötni.     

Minden menyasszony arra vágyik, hogy az esküvője különleges legyen. Éppen emiatt minden leendő feleség, pár nagy gondot fordít az ételek, a torta és persze a ruha kiválasztására. A csokor és az ehhez kapcsolódó dekoráció általában a ruha és a torta hangulatához van igazítva. Köszönhetően az üvegházaknak a virágkínálat nagyjából egész évben állandó, így egy kifinomult, látványos csokorhoz mindig vannak alapanyagok. Vannak azonban menyasszonyok, akiknek ez nem elég. Egyesek élelmiszerek felhasználásával varázsolnak csodálatos csokrokat. Édességek, zöldségek és gyümölcsök is át tudnak lényegülni látványos dekorelemmé.

1: Laza megoldás fánkokkal

2. Lime+fehér rózsa - friss és könnyed

3. Illatorgia: citrom és levendula

4. Színes kavalkád: piros chili, lila saláta, brokkoli, spárga, citrom, articsóka és narancs

5. A rózsa és a szeder lágy, romantikus összképet ad

6. Bevállalósabbak a gombok és a cukorkák keverékével is megpróbálkozhatnak

7. Díszkáposzta a főszerepben

8. Őszi bogyós gyümölcsök almával kísérve

9. Csokis csoda

10. Articsóka, rózsa és retek

11. PIZZA

Ezt olvastátok az ízHUSZÁR magazinon?

5 magyar séf, akiknek nem csak az ételeit, hanem az Instáját is imádjuk

Legújabb receptek

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Mákos-málnás vaníliás mousse torta

Sütésben gyakorlott, tapasztaltabb embereknek ajánlom a torta elkészítését. Sok apró részből áll, ami külön odafigyelést igényel. Fontos a megfelelő dermesztés, pihentetés. Megéri ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...