11 csodás kalóriaszegény zöldségleves

Szeretitek a leveseket? Akkor válasszatok egyet (vagy akár többet is) az alábbi kalóriaszegény szezonális változatokból!

A tavaszi testsúlycsökkentés idején sem kell lemondanunk a levesekről, csak megfelelően kell választani. A szezonhoz alkalmazkodva színessé, változatossá, élelmi rostban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdaggá teszik étrendünket.

Ha ti is szeretitek a leveseket, és a kalóriák között lavíroztok, fussátok át az alábbi 11, adagonként kevesebb, mint 100 kalória energiatartalmú levesötletből álló listát!

Olvasd el!

Top 9 túrótorta 200 kcal alatt

  1. 1.

    Spárgakrémleves 7. - mentás-petrezselymes

  2. 2.

    Tejszínes karalábéleves

  3. 3.

    Selymes újhagymaleves

  4. 4.

    Gombás karfiolleves

  5. 5.

    Rántás nélküli zöld leves

  6. 6.

    Tárkonyos salátaleves

  7. 7.

    Cukkinileves

  8. 8.

    Hagymaleves háromfajta hagymából

  9. 9.

    Hideg mentás cukkinikrémleves

  10. 10.

    Csípős zöldségkrémleves

  11. 11.

    Olaszos paradicsomleves Kriszti7 konyhájából

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...