-
1.
Sült nyúlgerinc lencsesaláta ágyon paradicsomos raviolival
-
2.
Görög nyúlragu - Stifádó
-
3.
Céklás-vörösboros szarvasragu
-
4.
Nyúlescalop fűvagdalékkal
-
5.
Konfitált zsályás nyúlcomb
-
6.
Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval
-
7.
Őzsült erdeigombás rizskrokettel, galagonya-ketchuppal
-
8.
Vörösborban érlelt, zöldborsos őzgerincfilé csomboros polentával
-
9.
Egészben sült vaddisznó
-
10.
Citromos-tejfölös nyúlcomb
-
11.
Párolt nyúlcomb
10+1 karácsonyi fogás vadhúsból
Karácsonykor nem csak saját, hanem pénztárcánk nadrágszíját is lazábbra engedhetjük, hiszen igazán különleges és elegáns ételeket készíthetünk vadhúsokból.