10+1 karácsonyi fogás vadhúsból

Karácsonykor nem csak saját, hanem pénztárcánk nadrágszíját is lazábbra engedhetjük, hiszen igazán különleges és elegáns ételeket készíthetünk vadhúsokból.

  1. 1.

    Sült nyúlgerinc lencsesaláta ágyon paradicsomos raviolival

  2. 2.

    Görög nyúlragu - Stifádó

  3. 3.

    Céklás-vörösboros szarvasragu

  4. 4.

    Nyúlescalop fűvagdalékkal

  5. 5.

    Konfitált zsályás nyúlcomb

  6. 6.

    Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval

  7. 7.

    Őzsült erdeigombás rizskrokettel, galagonya-ketchuppal

  8. 8.

    Vörösborban érlelt, zöldborsos őzgerincfilé csomboros polentával

  9. 9.

    Egészben sült vaddisznó

  10. 10.

    Citromos-tejfölös nyúlcomb

  11. 11.

    Párolt nyúlcomb

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...